Blogg

25. mai, 2019

Jeg var på foredrag med Adil Khan i februar. Dette var et veldig inspirerende foredrag om å ta vare på hverandre, tro på seg selv og om å ikke gi opp drømmene sine. Han snakket engasjert om håp, relasjoner, prestasjon og at alt er mulig med fokus, empati, hardt arbeid og en drøm. Adil snakket i hele 3 timer, men det ble aldri kjedelig!

Mens jeg satt og hørte på begynte jeg å tenke på hva min drøm er? Det er en stund siden jeg fant ut av at mitt største mål er at jeg ved å formidle min historie kan gi mennesker håp. Jeg ønsker og hjelpe andre til et bedre liv. Det vil gi meg en mening med alt jeg har opplevd. Og jeg er ganske sikker på at det også vil gi andre mennesker HÅP! 

Under foredraget fant jeg ut at min drøm er å få lov å dele mine erfaringer med andre. Stå på en liten, intim scene å fortelle ... Sette ord på det uforståelige både muntlig og skriftlig. Formidle mine erfaringer med psykisk lidelse, helsevesenet og alt som hører med. Min reise fra borderline personlighetsforstyrrelse til bipolar lidelse - fra helvete til himmel. Min unødvendige lange og dramatiske reise fra å være skikkelig syk, til å ha det ganske greit og til i dag hvor jeg har lange perioder, mellom noen milde depresjoner, hvor jeg kaller og føler meg "FRISK"!