Hei! Jeg heter Hedda Abel

Jeg er en voksen jente (f.1971), som bor i Sandefjord i Vestfold. Her bor jeg sammen med hunden min Pippi.

Jeg har tilbrakt mesteparten av mitt liv med psykiske problemer, men jeg fikk ikke kontakt med psykiatrien før jeg var 25 år. Jeg har opplevd psykiatrien på godt og vondt. Jeg har opplevd et system som ikke fungerer og som svikter når man trenger det som mest. Jeg har møtt noen få fantastiske mennesker i psykiatrien, men jeg har møtt mange som aldri skulle jobbet med mennesker i krise.

"Ny i psykiatrien": Dette er en guide jeg har laget. Guiden er spesielt skrevet til deg som nylig har kommet i kontakt med det psykiske helsevesenet, men den kan også være nyttig selv om du har erfaring fra før. Som "ny i psykiatrien" har de fleste mange spørsmål, og å få nyttig informasjon fra en likeperson kan bety mye mer enn den informasjonen du får fra helsevesenet. Det var det jeg ønsket meg den gangen jeg for første gang kom i kontakt med psykiatrien. Det vil også være mulig å stille meg spørsmål.

"Borderline-hjelpen": Denne har jeg lansert fordi jeg i flere år har fått spørsmål fra mennesker som på en eller annen måte er berørt av borderline personlighetsforstyrrelse. Jeg har levd i over 15 år med en borderline-diagnose, selv om jeg i dag har en annen diagnose. Mange har lest artikler jeg har skrevet angående dette temaet. Jeg har ikke alltid vært like flink til å svare på de forespørslene jeg har fått, men det vil jeg gjøre noe med i "Borderline-hjelpen". På denne siden vil du også finne mer informasjon om diagnosen, og hvordan de er å leve med en borderline personlighetsforstyrrelse. Den korrekte betegnelsen på denne diagnosen er: "Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse, type borderline". 

Foredrag: Jeg tilbyr foredraget "Fra borderline til Bipolar ...".

Bok: Jeg har en stund holdt på å skrive en bok om mitt liv. Når den er ferdig vil den lanseres her på nettsiden. Bokens tittel vil være: "Next To Normal" - Med undertittlene: "Fra Borderline til Bipolar - Fra helvete til himmel!"

Hunden min PIPPI!